Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Το παζάρι ξεκινάει!

Γεια σας φίλοι μου!

Ο καιρός πέρασε και το παζάρι μας ξεκινάει!!!! Πάμε όλοι μαζί με ευχάριστη διάθεση και πολύ πολύ όρεξη... 

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους που μας στηρίζουν να βοηθήσουν με ότι πραγματάκια έχουν στο σπίτι τους και να μας στείλουν ότι δεν χρειάζονται γιατί ελάχιστοι έχουν συνεισφέρει μέχρι τώρα! (Για να δείτε τη διεύθυνση αποστολής, ανατρέξτε στο άρθρο Παζάρι-Πρώτο δέμα!)

Στο παζάρι μας θα βρείτε πολλά παιδικά αντικείμενα (βλέπετε ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο καθώς πλησιάζει ο καιρός που θα γίνω κι εγώ μανούλα) όπως άφθονα πλεκτά ρουχαλάκια για να ζεστάνουν τα υπέροχα μωράκια σας, παιχνιδάκια που θα τους κρατούν συντροφιά και πολλά άλλα τα οποία θα τα δείτε από κοντά!!!! 
Επίσης να σας ενημερώσω πως θα υπάρχουν και πασχαλινά είδη, όπως λαμπάδες για  μικρούς & μεγάλους και τα βαφτιστήρια σας και πολλά διακοσμητικά για να στολίσετε τον χώρο σας....!!!! 



ΥΓ: Το παζάρι θα γίνει στον χώρο του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου, στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων 3, στάση μετρό Πανεπιστήμιο. 
Στον 6ο όροφο!

Η διάρκεια θα είναι για όλον τον Απρίλιο, ημέρες Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 19 μ.μ. - 21 μ.μ., με εξαίρεση τις Πέμπτες 04/04/2013 και 18/04/2013 όπου δεν θα δεχθούμε επισκέπτες...

Αυτά για σήμερα...σας περιμένω όλους στο παζάρι μας...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου